Dnes 4842 slev, 41 serverů, 118 měst.
Všechny slevy

-100% Nabídka ukončena 
Sleva byla přidána do výběru. Sleva je již obsažena ve výběru.
Přejít do sekce Moje oblíbené.
Přidat do oblíbených
Sleva byla přidána do výběru. Sleva je již obsažena ve výběru.
Přejít do sekce Moje oblíbené.
0x
Nabídka ukončena
Zobrazit jen nabídky z Amplión
0 Kč (0 Kč)
Ukončeno!

Zobrazit více

Popis

 

Opravdu gurmánský balíček za neuvěřitelnou cenu! Jamón Serrano - typická španělská šunka vysoké kvality přímo od profesionálů ze Španělska! Skladovatelnost až 1 rok. Pochází z jedné z nejstarších a nejprestižnějších závodů rodinných šunky ve Španělsku.

Delizius Deluxe Serrano šunka je výsledkem tradice ve městě, kde v průběhu posledních staletí byla šunka hlavním artiklem veškerého obchodu. Město Jabugo (Huelva - Španělsko) se nachází v oblasti mezi přírodním parkem Sierra de Aracena a Picos de Aroche kde dominují  lesy dubových stromů.
Místo má neopakovatelnou atmosféru, která je užitečná pro péči o šunku z Jabugo, s dlouhými chladnými zimami a extrémně suchými léty. Horko ustupuje do chladné noci a jako výsledek je dokonale zpracovaná sušená šunka. Toto speciální a exkluzivní klima Sierra de Huelva je klíčovou složkou pro výrobu šunky Serrano.

Šunka Serrano je mezinárodně proslulý a po celém světě vysoce oceňovaný gurmánský produkt. Snadno jí poznáte od jiných šunek, právě díky nezaměnitelné chuti a vůni!

Upevnění šunky

Je zcela nezbytné, aby byla šunka v držáku uchycena zcela pevně. Šunka se přirozeně po nakrojení v místě řezu rychleji vysouší, a to samozřejmě platí dvojnásob v místech, kde není silná vrstva tuku. Proto doporučujeme zahájit krájení šunky ze strany s menší částí využitelné šunky, tj. ve fázi, kdy kopýtko ukazuje dolů.

Ořezání svrchní kůže a tuku

Je třeba zbavit šunku ztvrdlé kůže, zoxidovaného žlutého tuku, případně plísně, která je často přirozeným doplňkem procesu zrání šunky. V tenkých plátcích odkrajujeme svrchní vrstvu silným nožem až do okamžiku, než se objeví první žilka červeného masa.

Krájení plátků Jamónu

Speciálním nožem odkrajujeme průsvitné plátky šunky v délce cca 7 cm. Dbejte na to, aby plocha řezu zůstala rovná, tj. celkově nikoliv do tvaru U, a zároveň také bez drobných schůdků po jednotlivých řezech nože. Jakmile se objeví kost, učiňte kolem ní vertikální oddělující řez, který vám umožní i nadále zachovat rovinu řezu.

Dokončení krájení a použití kostí

Jakmile narazíte na kost, oddělte od sebe jednotlivé kosti a maso kolem nich nakrájejte nadrobno. Kosti můžete využít jako vynikající ingredienci do silného vývaru.

Varianty

Jak uplatnit slevu

Kontakt

Diskuze

Hodnocení dodavatele

Další podobné slevy

Stránka: 1 2 3 4 5 6 Další Poslední